Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση
32 Προϊόντα

Παιδικά Αντηλιακά

Τα παιδικά αντηλιακά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου.,
Όταν επιλέγετε ένα παιδικό αντηλιακό, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον τύπο του δέρματος του παιδιού σας, τον δείκτη προστασίας (SPF) και την υφή.
Τύπος δέρματος: Τα παιδιά έχουν πιο ευαίσθητο δέρμα από τους ενήλικες, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα αντηλιακό που είναι σχεδιασμένο για ευαίσθητο δέρμα.
SPF: Ο δείκτης προστασίας (SPF) είναι μια μέτρηση του πόσο καλά ένα αντηλιακό προστατεύει από τις ακτίνες UVB. Ένα SPF 30 ή 50 θα προστατεύσει το παιδί σας από το 97% ή το 98% των ακτίνων UVB, αντίστοιχα.
Υφή: Τα παιδικά αντηλιακά διατίθενται σε διάφορες υφές, όπως κρέμα, λοσιόν, γαλάκτωμα, σπρέι και τζελ. Επιλέξτε μια υφή που είναι εύκολο να εφαρμοστεί στο παιδί σας.
Box Now