Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση La Roche Posay

        Η La Roche Posay είναι μια μάρκα που συνιστούν περισσότεροι από 90.000 δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, και δέσμευσή τους είναι να βελτιωθεί η υγεία του δέρματος και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Μάλιστα, διαθέτει πρότυπα ασφαλείας που υπερβαίνουν τους διεθνείς κανονισμούς για τα καλλυντικά προϊόντα. Επιπρόσθετα, στη La Roche Posay υπάρχει αυστηρή διαδικασία επιλογής των συστατικών της, η οποία υπερβαίνει ακόμα και τους διεθνείς κανονισμούς, καθώς η επιλογή συστατικών υψηλής ποιότητας ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες ανεπιθύμητων ενεργειών.

          Η La Roche-Posay εμπεριέχει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα και για το μακιγιάζ. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Box Now