Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση La Roche Posay

Η La-Roche Posay ως πρωτοπόρος στον τομέα της δερματολογίας που δίνει λύσεις, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων,γνωρίζει πως κανένας δε θα πρέπει να υποφέρει λόγω της κατάστασης του δέρματός του. Eίναι μια μάρκα που συνιστούν περισσότεροι από 90.000 δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, και δέσμευσή τους είναι να βελτιωθεί η υγεία του δέρματος και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Μάλιστα, διαθέτει πρότυπα ασφαλείας που υπερβαίνουν τους διεθνείς κανονισμούς για τα καλλυντικά προϊόντα.Το 1995, δημιουργήθηκε το Ιδρύμα La Roche-Posay το οποίο, υπό την αιγίδα του Fondation de France, προωθεί τις πρωτοβουλίες δερματολόγων στους τομείς της επιστήμης και της κοινωνικής ευθύνης σε όλο τον κόσμο.
Πάνω από το 1/4 του παγκόσμιου πληθυσμού υποφέρει από δερματολογικά ζητήματα. Σύμφωνα με μελέτες που έχουν διεξαχθεί παγκοσμίως, αυτό είναι πλέον ένα καίριο ζήτημα, που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, την αυτοπεποίθησή τους, την κοινωνική τους ζωή, όπως και πολλούς άλλους τομείς.
Επιπρόσθετα, στη La Roche Posay υπάρχει αυστηρή διαδικασία επιλογής των συστατικών της, η οποία υπερβαίνει ακόμα και τους διεθνείς κανονισμούς, καθώς η επιλογή συστατικών υψηλής ποιότητας ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες ανεπιθύμητων ενεργειών.

H La Roche-Posay προσφέρει λύσεις για την καταπράυνση και την προστασία του δέρματός πριν κ κατά τη θεραπεία του καρκίνου.Σχεδιάζει συνθέσεις που προσφέρουν φροντίδα και αποτελεσματική ανακούφιση, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα. Επίσης εμπεριέχει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα και για το μακιγιάζ. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Box Now