Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση
BIONAT MemoVigor 2 Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση της Μνήμης 20 Δισκία
-25%

BIONAT MemoVigor 2 Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση της Μνήμης 20 Δισκία

Κωδικός προϊόντος: 53683
17.18€
Άμεσα διαθέσιμο/παράδοση σε 1-3 μέρες
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 172 Nows
Bionat
Σε επιβραβεύουμε! Κάνε εγγραφή και κέρδισε πόντους Nows για εξαργύρωση.
 
Άμεση παραλαβή της παραγγελίας σου από το φυσικό μας κατάστημα στο Περιστέρι!

BIONAT MemoVigor 2 Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση της Μνήμης 20 Δισκία

Μοναδικός συνδυασμός 17 φυσικών συστατικών για την ενίσχυση της μνήμης και τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. Το μόνο με 4 φωσφολιπίδια.

Για την ενίσχυση της μνήμης και τη συγκέντρωση, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Κατάλληλο από 14 ετών και άνω.

*Σε περίπτωση λήψης αντιπηκτικών ή αντιθρομβωτικών, αντιαιμοπεταλιακών φαρμάκων συμβουλευτείτε τον ιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν τη λήψη του προϊόντος.

Συμβάλλει:

 • στην ενίσχυση και φυσιολογική λειτουργία της μνήμης και της συγκέντρωσης
 • στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος μέσω των βιταμινών Β1, B6, B12, του μοναδικού συνδυασμού 4 φωσφολιπιδίων και του μαγνησίου
 • στην αντιοξειδωτική προστασία των νευρώνων από τις ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν πρόωρα τα υγιή κύτταρα μέσω φωσφατιδυλοσερίνης, L-ακετυλοκαρνιτίνης, Βιταμίνης Ε και C, Ginkgo biloba και σεληνίου

BARCODE: 5206856000071
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑ 1 ΔΙΣΚΙΟ ΤΩΝ 900mg % VNR*/ ΔΙΣΚΙΟ
Θερμιδική Αξία 2.71kcal / 11.48 KJ
Πρωτεϊνες 0.168g

Υδατάνθρακες

εκ των οποίων Πολυαλκοόλες

0.36g

0.00g

Λίπη 0.06g

Φωσφολιπίδια

εκ των οποίων:

95mg
Φωσφατιδυλοσερίνη 22% (μέση αξία) 20.90 mg
Φωσφατιδυλοαιθανολαμίνη 16% (μέση αξία) 15.20mg
Φωσφατιδυλοχολίνη 15% (μέση αξία) 14.25mg
Φωσφατιδυλοϊνοσιτόλη 10% (μέση αξία) 9.50mg
L-γλουταμινικό οξύ 90mg
L-ακετυλοκαρνιτίνη 250mg
Μύρτιλλο (ξηρό εκχύλισμα) 50mg
Ginkgo biloba (ξηρό εκχύλισμα) 50mg
Συζευγμένο Λινολεϊκό οξύ 19mg
Βιταμίνη C 40mg 50%
Βιταμίνη E 6mg 50%
Βιταμίνη B1 0.825mg 75%
Βιταμίνη B6 1.05mg 75%
Βιταμίνη B12 1.25μg 50%
Σελήνιο 23μg 41.8%

* %VNR = Ποσοστό αναφοράς θρεπτικής αξίας

 • L- Ακετυλοκαρνιτίνη

Τι είναι: Είναι μια ένωση που δημιουργείται στο σώμα από τα αμινοξέα λυσίνη και μεθειονίνη. Έχει μια ομάδα ακετυλίου προσαρτημένη στο μόριο καρνιτίνης που αλλάζει τη λειτουργικότητά της και της επιτρέπει να διέλθει από το αιματοεγκεφαλικό φράγμα.
Που βοηθάει: Παρέχει αξιοσημείωτα οφέλη στο μεταβολισμού του εγκεφάλου. Επιπλέον, είναι συμπαράγοντας στη μιτοχονδριακή παραγωγή ενέργειας από τα λιπαρά οξέα των νευρώνων, συνεπώς συμβάλλει καθοριστικά στην ενεργειακή τους ανάγκη.

 • Φύλλα τζίνγκο

Τι είναι: Είναι ένα γυμνόσπερμο, πανάρχαιο φυτό και η ονομασία του προέρχεται από την κινέζικη λέξη Ginkyo που σημαίνει ασημένιο βερύκοκο (gin=ασήμι, kyo=βερύκοκο).

Που βοηθάει: Μέσω της αντιοξειδωτικής δράσης του Ginkgo Leaf και της βελτίωσης της μικροκυκλοφορίας, φαίνεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

 • Γλουταμινικό οξύ

Τι είναι: Είναι ένα από τα 22 αμινοξέα, το οποίο μπορεί να συντεθεί και από τον οργανισμό, γνωστό ως μη απαραίτητο αμινοξύ.

Που βοηθάει: Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία των νευρικών κυττάρων και συνδέεται με τις λειτουργίες μνήμης και μάθησης.

 • Μαγνήσιο

Τι είναι: Το μαγνήσιο είναι ένα χημικό στοιχείο με σύμβολο το Mg. Αποτελεί βασικό στοιχείο για την καλή λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού. Η βιολογική δράση του μαγνησίου οφείλεται στην ικανότητά του να κάνει χημικές ενώσεις.

Που βοηθάει: Το μαγνήσιο θεωρείται ο φυσικός ανταγωνιστής ασβεστίου και βοηθά στην απορρόφησή του. Γενικότερα, το μαγνήσιο διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην ρύθμιση της ενέργειας του σώματος, στη λειτουργία του νευρικού και μυϊκού συστήματος καθώς και στην υγεία των οστών..
Λιγότερα

 • Εκχύλισμα μυρτίλου

Τι είναι: Το Μύρτιλο είναι ένα από τα διάφορα είδη φυτών χαμηλής ανάπτυξης της οικογενείας των Ερεικοειδών.

Που βοηθάει: Το μύρτιλο είναι πλούσιο σε ανθοκυανίνες και πολυφαινόλες, οι οποίες έχουν αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.

 • Φωσφατιδυλοινοσιτόλη

Τι είναι: Είναι ένα φωσφολιπίδιο που η αλκοολική του ομάδα είναι η ινοσιτόλη. Αποτελεί συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών.

Που βοηθάει: Συμμετέχει στην κυτταρική επικοινωνία και στην κίνηση των μεμβρανών.

 • Φωσφατιδυλοχολίνη

Τι είναι: Είναι ένα φωσφολιπίδιο με ενσωματωμένη χολίνη στο μόριό του, το οποίο αποτελεί συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών.

Που βοηθάει: Φαίνεται ότι η συμπληρωματική χορήγησή της μπορεί να συμβάλλει στην μείωση της εμφάνισης άνοιας υποστηρίζοντας τη μνήμη και την υγεία των κυττάρων του εγκεφάλου.

 • Φωσφατιδυλοαιθανολαμίνη

Τι είναι: Είναι ένα φωσφολιπίδιο με ενσωματωμένη μια αιθανολαμίνη στο μόριό του. Αποτελεί το 45% των μεμβρανών των νευρικών κυττάρων.

Που βοηθάει: Σας Η φωσφατιδυλοαιθανολαμίνη παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και την κυτταρική διαίρεση.

 • Φωσφατιδυλοσερίνη

Τι είναι: Είναι ένα φωσφολιπίδιο με ενσωματωμένη μια σερίνη στο μόριό του. Βρίσκεται σε όλο το σώμα, αλλά έχει πιο υψηλή συγκέντρωση στον εγκέφαλο.

Που βοηθάει: Η φωσφατιδυλοσερίνη παίζει σημαντικό ρόλο στον κυτταρικό θάνατο. Μελέτες δείχνουν ότι η χορήγηση της συμβάλλει στη μείωση εμφάνισης νευρικών δυσλειτουργιών και άνοιας.

 • Κάλιο

Τι είναι: Ένα μέταλλο με χημικό σύμβολο το K. Αποτελεί το κύριο ενδοκυττάριο κατιόν. Το 90% του ολικού καλίου του σώματος είναι ενδοκυττάριο και μόνο το 2% είναι εξωκυττάριο. Τα φυσιολογικά άτομα διατηρούν το ισοζύγιο καλίου εκκρίνοντας ημερησίως ένα ποσό καλίου ίσο με το ποσό που προσλαμβάνεται με την τροφή εκτός από ένα μικρό ποσοστό που απομακρύνεται με τα κόπρανα και τον ιδρώτα.

Που βοηθάει: Το Κάλιο είναι από τα πιο σημαντικά μεταλλικά στοιχεία του οργανισμού. Βασικός είναι ο ρόλος του στην φυσιολογική λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος αλλά και των μυών. Είναι πολύ σημαντική η διατήρηση της ισορροπίας καλίου στον οργανισμό για την εύρυθμη λειτουργία του.

 • Σελήνιο

Τι είναι: Είναι ένα χημικό στοιχείο με σύμβολο το Se. Ανήκει στα αμέταλλα και είναι από τα πιο σημαντικά ιχνοστοιχεία του οργανισμού. Πλούσιες πηγές σεληνίου στα τρόφιμα είναι οι ξηροί καρποί και τα μανιτάρια.

Που βοηθάει: Στον οργανισμό είναι απαραίτητο για τη δράση αντιοξειδωτικών ενζύμων και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και του θυρεοειδούς αδένα

 • Βιταμίνη Β1

Τι είναι: Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, γνωστή και ως θειαμίνη, που ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος B. Βρίσκεται κυρίως στα φύτρα των δημητριακών, στη μαγιά, στο κόκκινο κρέας, στο συκώτι, τους ξηρούς καρπούς, τα δημητριακά ολικής άλεσης και τα όσπρια.

Που βοηθάει: Η βιταμίνη B1 είναι πολύ σημαντική για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ψυχολογία και τη λειτουργία της καρδιάς, ενώ έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, αδυναμία, δυσκολία συγκέντρωσης και στη νόσο beri beri.

 • Βιταμίνη Β12

Τι είναι: Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, γνωστή και ως κοβαλαμίνη, που ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος B. Βρίσκεται κυρίως στα γαλακτοκομικά, το κρέας, τα θαλασσινά και τη σόγια.

Που βοηθάει: Η βιταμίνη B12 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας στο σώμα και της ομοκυστεΐνης, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, ενώ είναι σημαντική και για τη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

 • Βιταμίνη Β6

Τι είναι: Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, γνωστή και ως πυριδοξίνη, που ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος B. Βρίσκεται κυρίως στο σιτάρι, στα φρούτα, στα καρότα, στο κρέας, στα όσπρια, στα λιπαρά ψάρια, στο σπανάκι στο κοτόπουλο και στον αρακά.

Που βοηθάει: Η βιταμίνη B6 λειτουργεί ως συνένζυμο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπών. Συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας στο σώμα, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και στη ρύθμιση της ορμονικής λειτουργίας.

 • Βιταμίνη C

Τι είναι: Βιταμίνη C, γνωστή και ως ασκορβικό οξύ, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη. Δεν μπορεί ο οργανισμός να τη σύνθεση για αυτό είναι απαραίτητο να προσλαμβάνεται από τις τροφές. Οι κυριότερες πηγές είναι τα φρούτα και τα λαχανικά.

Που βοηθάει: Η βιταμίνη C έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό κυρίως λόγω της αντιοξειδωτικής της δράσης. Χρησιμοποιείται ευρέως για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

 • Βιταμίνη Ε

Τι είναι: Ανήκει στις λιποδιαλυτές βιταμίνες. Η βιταμίνη E μπορεί να βρεθεί σε σπορέλαια, ξηρούς καρπούς, αβοκάντο και στη γλυκοπατάτα.

Που βοηθάει: Η βιταμίνη E δρα κυρίως ως αντιοξειδωτικό, προστατεύοντας τις κυτταρικές μεμβράνες από τη δράση των ελευθέρων ριζών.

Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 38110/28.05.2012

1 δισκίο/ημέρα κάθε πρωί, συνολική διάρκεια λήψης 3 μήνες
Box Now