Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση
56 Προϊόντα

Medisei

Η MEDI SEI Α.Ε. ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά το 1998 και έκτοτε έχει καταξιωθεί ως μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων με εγχώρια και διεθνή παρουσία.

Έχοντας λάβει την κορυφαία πιστοποίηση ISO 9001: 2008, η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά και απρόσκοπτα όλα αυτά τα χρόνια, διακινώντας μια ευρεία γκάμα επιτυχημένων brands περιποίησης του δέρματος, συμπληρωμάτων διατροφής και πρόληψης ιώσεων, αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων φροντίδας τραυμάτων.

Οι πιο σημαντικές στιγμές 

Η εταιρεία ιδρύεται το 1998 από μία ομάδα επαγγελματιών του παραφαρμακευτικού κλάδου, με εφαλτήριο το όραμα για τη δημιουργία ενός καινοτόμου ελληνικού hub στον χώρο της υγείας, της ομορφιάς, της κοσμετολογίας και του παραφαρμάκου, το οποίο θα απορροφούσε διεθνή γνώση και επιστημονικά δεδομένα και μέσα από την αξιοποίησή τους θα δημιουργούσε για το κοινό προϊόντα για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών υγείας, ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας.

Το 2000 η σειρά Summerline κάνει το πρώτο breakthrough λανσάρισμα της εταιρείας στην αγορά, συστήνοντας στο κοινό μία best-seller εντομοαπωθητική λοσιόν για το πρόσωπο και το σώμα. Συγκριτικό της πλεονέκτημα η ένδειξη καταλληλότητας χρήσης από όλη την οικογένεια, που απαντούσε στην ανάγκη για προστασία, άνεση και ασφάλεια για όλες τις ηλικίες.

Το 2006 λανσάρεται η πρώτη εξειδικευμένη κρέμα ενυδάτωσης Panthenol Extra Cream Urea 5%, σηματοδοτώντας τη δημιουργία της σειράς Panthenol Extra, η οποία ως τώρα αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα brands για την περιποίηση της επιδερμίδας. Μέχρι σήμερα συνεχίζει να αντιπροσωπεύει με ιδανικό τρόπο τη δέσμευση της Medisei για αδιάλειπτη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Το 2012 γεννιούνται οι Panthenol Extra Day Cream SPF15 και Panthenol Extra Face & Eye Cream, συνδυάζοντας πραγματικά αποτελέσματα με το απόλυτο “value for money” πλεονέκτημα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία στην αποδοχή του κοινού. Η Panthenol Extra εισέρχεται σε τροχιά πλήρους σχεδιασμού ως μια σειρά για ολοκληρωμένη περιποίηση δέρματος, με γνώμονα την ποιότητα, την αισθητική, τη στοχευμένη δράση, την αποτελεσματικότητα και προσιτό κόστος. Παράλληλα, οι καρποί της μεθοδικής δουλειάς στηρίζουν την πορεία της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας, οδηγώντας μεταξύ άλλων στην απόκτηση ιδιόκτητων εγκαταστάσεων σε Παλαιό Φάληρο και Μάνδρα Αττικής.

Το 2019 η συνεχιζόμενη ανάπτυξη, η επιμονή απέναντι στις προκλήσεις και η προσαρμοστικότητα στην αλλαγή, συνθέτουν έναν πανίσχυρο συνδυασμό που οδηγεί στην έναρξη της εξαγωγικής δραστηριότητας της Medisei, σε Βαλκάνια (Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία) καθώς επίσης σε Μαρόκο και Κουβέιτ.

Το 2022 λανσάρεται η Time Eraser, μια νέα, πρωτοποριακή σειρά καλλυντικών με στοχευμένη αντιγηραντική δράση. Με πανίσχυρα ενεργά συστατικά και το πατενταρισμένο βιομιμητικό λιπίδιο TimeCodeTM, σχεδιάζεται με γνώμονα τη δυνατότητα δημιουργίας ενός απόλυτα προσωποποιημένου σχήματος φροντίδας, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

Η εταιρεία έχει ώς στόχο να ανανεώνει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της, μένοντας παράλληλα πιστή στη δέσμευσή της για δημιουργία πρωτοποριακών και αποτελεσματικών προϊόντων που τηρούν τις υποσχέσεις τους, προσφέροντας σε όσους τα χρησιμοποιήσουν τα οφέλη για τα οποία αρχικά τα επέλεξαν.