Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση
Oral-B Vitality Pro Kids Spiderman Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα 3 Ετών+ 1τμχ
-40%

Oral-B Vitality Pro Kids Spiderman Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα 3 Ετών+ 1τμχ

Κωδικός προϊόντος: 59116
26.49€
Άμεσα διαθέσιμο/παράδοση σε 1-3 μέρες
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 265 Nows
ORAL B
Σε επιβραβεύουμε! Κάνε εγγραφή και κέρδισε πόντους Nows για εξαργύρωση.
 
Άμεση παραλαβή της παραγγελίας σου από το φυσικό μας κατάστημα στο Περιστέρι!
Oral-B Vitality Pro Kids Spiderman Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα 3 Ετών+ 1τμχ

Η παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Vitality PRO συνιστάται από οδοντιάτρους για ηλικίες 3+ ετών και προσφέρει απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό. Με 2 προγράμματα βουρτσίσματος, ένα για καθημερινό καθαρισμό και ένα για βούρτσισμα των ευαίσθητων παιδικών δοντιών για έναν απαλό καθαρισμό. Απομακρύνει περισσότερη πλάκα από μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Περιλαμβάνει 4 θεματικά αυτοκόλλητα για διακόσμηση της λαβής.

Η απαραίτητη οδοντόβουρτσα για καλύτερο & απαλό καθαρισμό.
Kατάλληλη για παιδιά 3+ ετών
Στρογγυλή κεφαλή βουρτσίσματος με ιδανικό μέγεθος για τα μικρά στοματάκια
Απαλή στα ούλα με πολύ μαλακές ίνες
2 προγράμματα βουρτσίσματος: Καθημερινός καθαρισμός και μοναδικό πρόγραμμα Sensitive+ για απίστευτα απαλό βούρτσισμα
Εξατομικεύστε τη λαβή της οδοντόβουρτσας με 4 διασκεδαστικά αυτοκόλλητα
Λειτουργεί με τη δωρεάν εφαρμογή Disney Magic Timer της Oral-B

Επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα με πρακτική μπαταρία μεγάλης διάρκειας

Περιέχει:1 Λαβή Pro Kids, 1 φορτιστή, 1 κεφαλή βουρτσίσματος
BARCODE: 8006540772973
Προειδοποίηση:
Οι οδοντόβουρτσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από παιδιά και άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητήριες ή νοητικές ικανότητες και έλλειψη εμπειρίας ή γνώσης, εάν τους παρέχεται επίβλεψη ή οδηγίες σχετικά με την ασφαλή χρήση της συσκευής και κατανοήσουν τους κινδύνους που υπάρχουν. Τα παιδιά δεν πρέπει να παίζουν με τη συσκευή. Ο καθαρισμός και η συντήρηση δεν πρέπει να εκτελούνται από παιδιά χωρίς επιτήρηση.

Εάν υπάρχει φθορά στο προϊόν/καλώδιο, πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα Κέντρο Επισκευών (Service) της Oral B. Χρησιμοποιείτε μόνο το φορτιστή που παρέχεται με τη συσκευή σας. Μην τοποθετείτε το φορτιστή, το έξυπνο βύσμα ή τη θήκη ταξιδιού φόρτισης σε νερό ή υγρό και μην αποθηκεύετε σε μέρη απ’ όπου μπορεί να πέσει κάτω ή μέσα σε μπανιέρα ή νεροχύτη. Μην το πιάσετε αν έχει πέσει στο νερό. Αποσυνδέστε αμέσως. Αυτή η συσκευή περιέχει μπαταρίες που δεν αντικαθίστανται.

Μην ανοίξετε και μην αποσυναρμολογήσετε τη συσκευή. Για τη σωστή ανακύκλωση των μπαταριών, απορρίψτε ολόκληρη τη συσκευή σύμφωνα με τους τοπικούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς.
Το άνοιγμα της λαβής καταστρέφει τη συσκευή και ακυρώνει την εγγύηση. Δεν συνιστάται η χρήση από παιδιά κάτω των 3 ετών.
Μη μασάτε ή δαγκώνετε την οδοντόβουρτσα. Μην τη χρησιμοποιείτε σαν παιχνίδι ή χωρίς επίβλεψη ενηλίκου. Αυτή η οδοντόβουρτσα αποτελεί συσκευή προσωπικής υγιεινής και δεν προορίζεται για χρήση από πολλαπλούς ασθενείς σε οδοντιατρείο.

Για λόγους υγιεινής, συνιστούμε τη χρήση ατομικών λαβών και κεφαλών βουρτσίσματος για κάθε μέλος της οικογένειας. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά, γιατί ενδέχεται να βγουν μικρά εξαρτήματα.
Μετά από κάθε χρήση, καθαρίζετε καλά την κεφαλή βουρτσίσματος (βλ. παράγραφο «Συστάσεις καθαρισμού»). Το σωστό βούρτσισμα εξασφαλίζει την ασφαλή χρήση και τη μακρά λειτουργική ζωή της οδοντόβουρτσας. Για να αποφύγετε τυχόν σπάσιμο της κεφαλής βουρτσίσματος, από το οποίο ίσως σχηματιστούν μικρά κομμάτια, που ενδέχεται να προκαλέσουν κίνδυνο πνιγμού ή ζημιά στα δόντια: Πριν από κάθε χρήση, βεβαιωθείτε ότι η κεφαλή βουρτσίσματος έχει τοποθετηθεί σωστά.

Διακόψτε τη χρήση της οδοντόβουρτσας, εάν η κεφαλή βουρτσίσματος δεν εφαρμόζει πλέον σωστά. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ την οδοντόβουρτσα χωρίς κεφαλή βουρτσίσματος. Εάν η λαβή της οδοντόβουρτσας πέσει κάτω, η κεφαλή βουρτσίσματος πρέπει να αντικατασταθεί πριν από την επόμενη χρήση, ακόμη κι αν δεν υπάρχει ορατή φθορά. Αντικαταστήστε την κεφαλή βουρτσίσματος κάθε 3 μήνες, ή και συντομότερα, εάν η κεφαλή παρουσιάζει φθορά.

Όταν τη βγάζετε από την πρίζα, να τραβάτε το φις και όχι το καλώδιο.
Μην αγγίζετε την πρίζα με βρεγμένα χέρια. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία.
Μόνο για βούρτσισμα δοντιών.
Να χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν μόνο για την ενδεδειγμένη χρήση, όπως περιγράφεται σε αυτό το εγχειρίδιο.
Μη χρησιμοποιείτε εξαρτήματα τα οποία δεν έχει συστήσει ο κατασκευαστής.
Εάν παρέχονται αυτοκόλλητα, ακολουθήστε τις οδηγίες στο φύλλο αυτοκολλήτων.

Βεβαιωθείτε ότι η βαλβίδα στο πίσω μέρος της λαβής δεν είναι καλυμμένη. Ελέγχετε τακτικά ολόκληρο το προϊόν/καλώδιο/αξεσουάρ για τυχόν φθορές.
Μη χρησιμοποιείτε μια μονάδα που έχει φθαρεί ή δεν λειτουργεί. Μην τροποποιείτε και μην επιδιορθώνετε το προϊόν. Μπορεί να προκληθεί πυρκαγιά, ηλεκτροπληξία ή τραυματισμός.
Μην εισαγάγετε ποτέ αντικείμενα σε οποιοδήποτε άνοιγμα της συσκευής.
Η οδοντόβουρτσά σας έχει μια αδιάβροχη λαβή, είναι ηλεκτρικά ασφαλής και είναι σχεδιασμένη για χρήση στο μπάνιο.
Box Now