Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49€

Αναζήτηση
SPECCHIASOL HOMOCRIN COTIDIERBE Συμπλήρωμα Διατροφής για Αντιμετώπιση Δυσκοιλιότητας 45CAPS
-25%

SPECCHIASOL HOMOCRIN COTIDIERBE Συμπλήρωμα Διατροφής για Αντιμετώπιση Δυσκοιλιότητας 45CAPS

Κωδικός προϊόντος: 53435
10.90€ 8.17€
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 82 Nows

Η δυσκοιλιότητα είναι μία απο τις πιο συχνές παθήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής η οποία μπορεί να οφείλεται σε πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Οι πιο συχνοί παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση της δυσκοιλιότητας είναι: αλλαγή στον καθημερινό τρόπο ζωής (αλλαγή χώρου, ταξίδι), αλλαγή στη διατροφή, έλλειψη χρόνου, άγχος, υποθυρεοειδισμός, η συχνή λήψη φαρμάκων που μπορεί να προκαλέσουν δυσκοιλιότητα ως παρενέργεια (αντιβιοτικά, αντικαταθλιπτικά, αντιυπερτασικά, σίδηρος, ασβέστιο κτλ), ψυχολογικές και ψυχοσωματικές διαταραχές, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και άλλοι.

Παγκοσμίως, το 12% των ανθρώπων πάσχουν από δυσκοιλιότητα και δυστυχώς, το 1/4 αυτών δεν κάνει τίποτα για να ανακουφιστεί από τα συμπτώματα του. Αντιθέτως, προτιμά να περιμένει, με την ελπίδα ότι θα περάσουν, χωρίς κάποια παρέμβαση. Ενώ, από τους πάσχοντες που προχωρούν τελικά στη θεραπεία της κατάστασής τους, λιγότερο από το 1/3 χρησιμοποιεί φυτικά υπακτικά, παρόλο που πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι τα φυτικά υπακτικά αποτελούν μια από τις πλέον ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες.

Το Cotidierbe είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με Σέννα, Μολόχα, Γαρύφαλλο και Κανέλα, χρήσιμα για τη διευκόλυνση της ομαλής εντερικής διέλευσης.


BARCODE: 8002738908032
Οδηγίες χρήσης: Συνιστώμενη δοσολογία 1-2 ταμπλέτες, κατά προτίμηση το βράδυ.