Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Lierac

Από το 1975, η Lierac έχει το δικό της εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης, που κρύβεται πίσω από λατρεμένα προϊόντα:
Phytolastil, Diopti, Premium ή ακόμα και Arkéskin.
Όλα τα βήματα της ανάπτυξης ενός προϊόντος συντελούνται στην καρδιά του εργαστηρίου τους στη Γαλλία.
Οι ερευνητές και οι δημιουργοι των συνθέσεών τους είναι υπεύθυνοι για την ακεραιότητα της ανάπτυξης: από τον προσδιορισμό καινοτόμων ενεργών συστατικών έως την τελική σύνθεση.
Η επιδερμίδα είναι ένα εξαιρετικό όργανο αλλά σύνθετο. Για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της, πρέπει πρώτα να ξέρουμε να την ακούμε, να την καταλαβαίνουμε, για να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματά της.
Οι ερευνητές της συλλέγουν καινοτόμα ενεργά συστατικά , τα οποία έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους στον τομέα της ιατρικής και στη φύση, καθώς στόχος είναι να αναπτύξουν κοσμητολογικές λύσεις με αποτέλεσμα που διαρκεί.
Ο στόχος τους : να επαναπρογραμματίσουν τους μηχανισμούς της επιδερμίδας, να της διδάξουν ξανά να λειτουργεί σωστά μόνη της.
Κάθε προϊόν παρασκευάζεται με το μεγαλύτερο δυνατό σεβασμό και σύμφωνα με υψηλές και αυστηρές προδιαγραφές. Τα ενεργά συστατικά περικλείονται στην καρδιά συνθέσεων που έχουν επεξεργαστεί με μεγάλη προσοχή. Αυτό το βήμα είναι καθοριστικό για να διασφαλιστεί η σταθερότητά τους αλλά και να αναδειχτούν οι πιο αισθητηριακές υφές που είναι δυνατόν.
Στη Lierac, όλα τα προϊόντα είναι δοκιμασμένα υπό έλεγχο ανεξάρτητων δερματολόγων. Το να ακούνε και να παρατηρούνε τις αντιδράσεις της επιδερμίδας είναι επίσης μέρος της δουλειάς τους, για να αποδείξουνε την μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα των προϊόντων τους και να διασφαλίσουμε την απόλυτη ασφάλεια.
Box Now