Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση
Korres Hydra-Biome Μάσκα Προσώπου 100ml & Γιαούρτι Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού 150ml & Δώρο Νεσεσέρ
-20%

Korres Hydra-Biome Μάσκα Προσώπου 100ml & Γιαούρτι Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού 150ml & Δώρο Νεσεσέρ

Κωδικός προϊόντος: 54268
27.84€
Μη διαθέσιμο
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 278 Nows

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Προϊόν της σειράς Korres Συσκευασίες Promo Korres
Σε επιβραβεύουμε! Κάνε εγγραφή και κέρδισε πόντους Nows για εξαργύρωση.
 
Άμεση παραλαβή της παραγγελίας σου από το φυσικό μας κατάστημα στο Περιστέρι!
Korres Set Ελληνικό Γιαούρτι Hydra Biome Μάσκα Προσώπου & Ελληνικό Γιαούρτι  Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού & Δώρο Νεσεσέρ
Ελληνικό Γιαούρτι Hydra Biome Μάσκα Προσώπου

Mousse μάσκα προσώπου πολλαπλής δράσης για άμεση δροσιά, ενυδάτωση και θρέψη. Εμπλουτισμένη σε ελληνικό γιαούρτι, πρε- και προβιοτικά, σύμπλεγμα Water Patch, τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος και θρεπτικά συστατικά από θαλάσσια άλγη, προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας, χαρίζοντας ισορροπημένο, δυνατό δέρμα με υγιή λάμψη. Ιδανική για αφυδατωμένες, ευαίσθητες, θαμπές με κουρασμένη όψη επιδερμίδες.

Χρήση:
Απλώστε μια πλούσια στρώση προϊόντος σε καθαρό και στεγνό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

1. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Χρησιμοποιήστε τη μάσκα 2-3 φορές την εβδομάδα για να προσφέρετε θρέψη στο αφυδατωμένο, ευαίσθητο ή θαμπό "κουρασμένο" δέρμα και να αποκαλύψετε την υγιή, λαμπερή όψη του.
2. POST-PARTY ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Το ιδανικό προϊόν για να επαναφέρει τα επίπεδα ενυδάτωσης και την ξεκούραστη όψη στο δέρμα μετά από μια νύχτα διασκέδασης.
3. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ Η άμεση αίσθηση δροσιάς, ή εντατική ενυδάτωση και θρέψη που προσφέρει η μάσκα προσώπου, είναι το αντίδοτο στο αφυδατωμένο από τον ήλιο δέρμα.
4. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕς ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ "Ξεδιψάστε" το αφυδατωμένο δέρμα μετά από το κολύμπι σε πισίνα με χλώριο, το σκι ή οποιαδήποτε άλλη αθλητική δραστηριότητα υπό υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες.

Συσκευασία: 100ml

& Ελληνικό Γιαούρτι  Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Πλούσια ενυδατική κρέμα με ήπιο αφρισμό, που αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και μάσκαρα. Με Γιαούρτι, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδάτωση του δέρματος και φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες, για εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα και τα μάτια.

Χρήση:
Απλώστε με κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Συσκευασία: 150ml

BARCODE: 5203069102806
Box Now